سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کمک مالی اتحادیه اروپا به اوکراین

کمک مالی اتحادیه اروپا به اوکراین به گفته یک دیپلمات اروپایی، رایزنی در مورد کمک های بیشتر برای پشتیبانی از زیرساختهای اوکراین کماکان ادامه دارد و کمیسیون اروپا پس از تعطیلات تابستانی پیشنهادهایی را در این زمینه مطرح خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزیران دارایی اتحادیه اروپا امروز با پیشنهاد کمیسیون اروپا مبنی بر اختصاص یک میلیارد یورو تسهیلات درازمدت برای حمایت از زیر ساخت های اوکراین موافقت کردند.

تارنمای پولیتیکو نوشت که اتحادیه اروپا پرداخت اصل این تسهیلات و سود آن را تضمین خواهد کرد. این مبلغ بخشی از تلاش های جهانی برای کاهش کسری بودجه کشور جنگ زده اوکراین و جلوگیری از وقوع بحران مالی در آن خواهد بود.

زبینک استانجورا (Zbyněk Stanjura) وزیر دارایی چک که کشور متبوعش ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، گفت که این وام منابع مالی لازم را برای برآورده ساختن نیازهای ضروری اوکراین و تداوم فعالیت زیرساخت های حیاتی این کشور، تضمین خواهد کرد.

با این حال، بسته کمکی ۹ میلیارد یورویی که کمیسیون در ماه مه پیشنهاد کرده و سران اتحادیه آن را تائید کرده بودند، از حمایت آلمان برخوردار نشد. برلین استدلال می کند که پرداخت کمک های بلاعوض در شرایط فعلی فشار کمتری به نسبت وام به نظام مالی اوکراین وارد می سازد. برلین تاکنون یک میلیارد یورو کمک مالی در اختیار کی یف قرار داده است.

به گفته یک دیپلمات اروپایی، رایزنی در مورد کمک های بیشتر برای پشتیبانی از زیرساختهای اوکراین کماکان ادامه دارد و کمیسیون اروپا پس از تعطیلات تابستانی پیشنهادهایی را در این زمینه مطرح خواهد کرد./ ایرنا

کلمات کلیدی: اروپا اوکراین
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار